Manifest

En el Tremenda, com a les nostres vides, treballem per crear espais inclusius i lliures d’agressions. Específicament transfòbiques, lesbòfobes, homòfobes, sexistes o de classe. I fem una menció especial a la poca inclusió de persones d’altres cultures en aquests espais, per això per a nosaltres l’antiracisme també és un eix fonamental.

El nostre objectiu és fomentar dinàmiques on la cura, el suport mutu i la sororitat entre companyes siga la base. Cadascuna és lliure de viure la festa com vol, però apel·lem a la responsabilitat individual i col·lectiva per a no tolerar cap actitud de merda. Als nostres entorns no volem ni necessitem rotllos autoritaris, ni batalles d’egos, ni mesurar-nos les polles. El festival és mixt i totes les persones són benvingudes, però si eres un maxirulo queda’t a ta casa. Ens organitzem sota la premissa del DIT, fem-ho juntes i ho fem de manera autogestionada. L’entrada del festival és lliure, és a dir, tu decideixes quin valor li dónes al festi, segons els teus recursos i allò que t’estem oferint.

Però no volem que el Tremenda siga un producte de consum, sinó un acte polític. Ho fem perquè hi creiem fermament i volem que aquest tipus d’esdeveniments es continuen realitzant. Per tant el valor no creiem que haja de ser només econòmic. Totes podem posar de la nostra part perquè el Tremenda siga molt especial. Si veus que fa falta tirar una mà, fes-ho! El tremenda ens el currem totes! Així, volem fer explícit que valorem l’esforç desinteressat, les artistes, valorem a les companyes i valorem tot el curro invisibilitzat que hi ha darrere d’un esdeveniment com aquest. I sobretot valorem que no es quede en paraules, treballem per treure’ns el sistema intern i que els nostres actes siguen coherents amb el nostre pensament. Per tots aquests motius et convidem a vindre amb les teues germanes.

Una abraçada a totes les Hienes.

Som tremendes i anem a liar-la!